Rankning av Webbhotell | Bästa Webbhotell
Du har säkert redan sett vår topplista över de bästa webbhotellen men kanske undrar vad vi baserar vår rangordning på. Det kommer du att få veta nu.

Avvägning av pris och kvalitet

När vi gjorde vår rangordning av webbhotell vägde vi pris mot vad du får för pengarna, det vill säga vad du får för prestanda, stabilitet, utrymme, trafik, support, applikationer och tjänster. Det här gör att ett dyrt webbhotell som bara är marginellt bättre än ett mycket billigare webbhotell hamnar längre ner (eller utanför) topplistan. Om två webbhotell kostar lika mycket och är lika bra hamnar det webbhotell som ger dig mer utrymme, mer trafik och fler gratis databaser högre upp än vad det andra webbhotellet gör. Och om ett webbhotell är löjligt billigt men ändå har en relativt hög kvalitet kan det också hamna på vår topplista, till exempel webbhotellet One. Även lite dyrare webbhotell som inte ger dig så mycket utrymme men som är extremt snabba och stabila kan hamna på topplistan, webbhotell som FS Data.

Våra krav

Här på bästawebbhotell.nu hittar du bara webbhotell som möter våra krav när det gäller:

Prestanda.

Nej, vi listar inga slöa webbhotell som göra din hemsida seg. För att ett webbhotell ska hamna på vår topplista måste det se till att din hemsida svarar snabbt och snabbt laddas ner i dina besökares webbläsare.

Stabilitet.

Instabila webbhotell gör ingen glad, inte oss heller. Därför hittar du bara webbhotell som har en hög upptid.

Support.

Eftersom supporten är extremt viktig om något strular utesluter vi alla webbhotell som har en usel support och som dröjer för länge med sina svar.